Peruna - Parhaat reseptit keittokirja - Potturi perunapesuri

Peruna – Parhaat reseptit keittokirja

25,90 

Tuotetunnus (SKU): PK Osasto:

Kuvaus

Vuoden 2019 parhaaksi keittokirjaksi valittu Peruna-keittokirjan laajennettu painos nyt saatavana.

Tuttu ja turvallinen, suomalaisen keittiön kulmakivi peruna yllättää ja inspiroi kotikokkeja tässä kirjassa ennen näkemättömällä tavalla. Tämä kirja pitäisi olla jokaisessa suomalaisessa kotikeittiössä.
Peruna on uskomattoman monipuolinen ja todella herkullinen raaka-aine, josta saa loihdittua toinen toistaan maukkaampia ruokia. Reseptit ovat toimivia ja sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Kirja on lisäksi tuhti paketti mielenkiintoista tietoa perunasta, erilaisista lajikkeista, perunan historiasta ja nykypäivästä.

Peruna on terveellinen, vähäkalorinen, gluteeniton, ekologinen ja hyvä hiilihydraattien sekä vitamiinien lähde. Rakennettaessa tasapainoista ruokavaliota peruna on hiilihydraattien sekä vitamiinien lähteenä pastaa tai riisiä parempi vaihtoehto. Peruna on myös halpa raaka-aine ja sitä on todella hyvin saatavilla jokaisesta kaupasta. Kaikilla on varaa laadukkaaseen perunaan. Lajikkeita on kymmeniä erilaisia. Opi niistä lisää ja lue kirjasta parhaat lajikesuositukset tietyille ruokalajeille.

Reseptien joukosta löydät tuttuja lohturuokia mummon muusista, mehevään merimiespihviin tai maailman parhaaseen kinkkukiusaukseen. Lisäksi opit tekemään kymmeniä uusia reseptejä ja löydät timanttisia ideoita arkiruokiin, välipaloihin, juhlaruokiin kuin leivontaankin. Perunasta voi valmistaa lähes mitä tahansa. Kirjan hittiohjeita ovat muun muassa kreikkalainen moussaka, ranskalainen liha-perunasoselaatikko, perunaletut, intialainen perunacurry ja laiskan kokin helpot peruna-muikkukukkoset. Italialaiset munkkirinkilät ovat paljon parempia kuin tavalliset munkit ja perunamuusin jämät voi käyttää esimerkiksi kahvikakkuun.
Tiedätkö miksi uudet perunat pitää laittaa aina kiehuvaan veteen tai kuinka paljon keitinveteen pitää laittaa suolaa? Näihin ja moniin muihin askarruttaviin kysymyksiin saat vastauksen kirjan sivuilta.
Sanansa kirjan sivuilla saavat kuuluville myös perunanviljelijät ja siemenperunayritykset.

Ruokatoimittaja Sanna Mansikkamäki on kirjoittanut ruoasta 16 vuotta. Tämä on hänen 5. kirjansa. Tutustu myös Muna herkulliset ohjeet kananmunasta –kirjaan (Readme). Kirjan kuvat on ottanut huippuvalokuvaaja Pia Inberg.

Verkkokauppa-asiakkaillemme tarjoamme ILMAINEN toimituksen kun ostosten yhteisarvo ylittää 40€.

Toimitusaika: 3-5 arkipäivää

Toimitustavat:
Nouto matkahuollosta alk. 0 €

Lisätiedot

Paino 0.6 kg
Väri

Musta, Punainen, Vihreä